Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Utolsó frissítés: 2024 május 13.


 

A Körforgásos Gazdaság Elemző Központ egyik fontos célja a körforgásos gazdasági kutatások nemzetközi és hazai eredményeinek nyomon követése, a körforgásos gazdasági modellre való átállás nemzet- és makrogazdasági elemzése, az egyes szakterületeken megjelenő, hatékonyabb, fenntarthatóbb, klímasemleges megoldások feltérképezése, elemzése.

A Körforgásos Gazdaság Elemző Központ kutatásaiban, elemzéseiben nagymértékben támaszkodik a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem széles körű kutatói, szakértői, oktatói bázisára.

A Körforgásos Gazdaság Elemző Központ rövid határidővel vállalja az agrár- és élelmiszergazdasággal, a zöldgazdasággal, zöldépítéssel, fenntarthatósággal, körforgásos gazdasággal összefüggő témák tudományos igényű feldolgozást, elemzését, szakmai előadások, panelbeszélgetések előkészítését, háttéranyagok elkészítését.

Szakértőink örömmel vesznek részt minden olyan rendezvényen, amelynek központi kérdése a zöldinnováció, zöldgazdaság, zöld építésgazdaság.

A kutatási anyagok, elemzések, előkészítő- és háttértanulmányok elkészítésére vonatkozó szakértői tevékenységről a központvezetőnek címzett e-mailes megkeresésben érdeklődhet (Fekete.gyorgy@uni-mate.hu).